Forsinkelser i luften

Der kan siges meget godt og en del dårligt om DSB – jeg foretrækker den positive tilgangsvinkel, så jeg vil sige noget godt om deres forsinkelser. De gør det med stil!

Til daglig er der normalt max 20 minutters forsinkelser på de i alt ca. 2½ timer jeg tilbringer i toget, men når der så endelig er “rigtige” forsinkelser, så er vi dælme også forsinkede. Jeg sidder netop nu i toget fra Odense St (afgang 8:06) til København H (ankomst ca. 9:25) – vi holder mellem Dybbølsbro St og København H, og klokken er 10:44. Der har åbenbart været problemer med et sporskifte ved Hvidovre, hvilket har givet kæmpe tog-kø mellem Høje Taastrup og København H. Faktisk har turen mellem disse to stationer taget næsten lige så lang tid som turen fra Odense til Høje Taastrup. Heldigvis sker det så sjældent, så det ikke rigtig kan gå mig på – og så er det jo godt med en forstående arbejdsplads.

Dog må man sige, at forsinkelser helt klart fremmer den hyggelige stemning i toget – jeg fik talt med en ældre herre, der i en alder af 85 var ved at anskaffe sig sin første computer (imponerende! Min mormor var jo en sand vårunge, da hun fik sin første computer i en alder af 75), og da vi ankom til København H, hjalp jeg en ung mor med at nå toget til Kastrup, så de kunne nå flyet. Herligt. 🙂

0 Responses to “Forsinkelser i luften”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this