Ring til DSB

DSB er herlige – de tilbyder døgnbemandet kundeservice på 7013 1415. Dermed kan man når som helst ringe og bestille pladsbillet eller få køreplansoplysninger.

Desværre har DSB investeret i et irriterende telefonkø-system, som favoriserer DSB 1′-rejsende, så man lærer hurtigt at trykke 1 og dernæst 2 for at komme igennem til køreplanen. Systemet til køreplansoplysninger er for øvrigt ganske fremragende. Det har stemmegenkendelse og man slipper derfor for at bruge en tilfældig medarbejders tid på ligegyldige ting.

Personlig kundebetjening kommer man igennem til via 1 og 4. Billetter kan bestilles og betales med Dankort over telefonen, men personligt ringer jeg næsten altid med mindre end 2 timers varsel når jeg skal bruge pladsbillet, og så er det ikke så interessant. I stedet henter jeg billetten i automaterne på stationen. 🙂

0 Responses to “Ring til DSB”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this