Sne!

Som nedenstående billede vist tydeligt viser, var dagen i dag første tur over bæltet med sne på skinnerne. Jeg er lidt splittet mht. sne – det er ca. lige så hyggeligt at se på som et godt tordenvejr, men det nydes bedst så længe man sidder godt gemt bag en rude med en stor kop varm kakao ved hånden.

Sne over land De første timer på gader og stræder er det skægt at gå rundt i, men så snart udstødningsrøg og sneryddere har rodet godt rundt og gjort det hele til en sort masse, så bliver det bare irriterende og grimt. Derfor er jeg også glad for min daglige togtur, for her drøner vi afsted mellem marker og skove, hvor sneen får lov at ligge temmelig urørt. DSB ser desuden ud til at klare problemet udmærket – der er godt nok heller ikke faldet for mange centimeter endnu.

Igen i år tror jeg jeg vedtager, at jeg godt kan lide sne.

0 Responses to “Sne!”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this