Kompensation til folket

Så er de første kompensationsudbetalinger til pendlere foretaget – jeg har ikke fået en øre.

Politiken har en interessant artikel om emnet, hvor Bjørn Wahlsten fra DSB udtaler:

For mange er det en glædelig overraskelse, at de kan nyde et glas vin på DSB’s regning. Men dem der skal være mest tilfredse, det er de pendlere, som ikke får noget tilbage. For her har vi holdt, hvad vi lovede.

Jeg ville også ønske, at jeg kunne love mine kunder, at min kode vil virke i 90% af tilfældene, og så ikke skulle kompensere dem for de sidste 10%.

Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Giv mig mulighed for at angive et tidsrum hvori jeg oftest rejser (afgang mellem 7:15 og 8:15 om morgenen, 16:50 og 17:50 om eftermiddagen) og kompensér så for hvor mange af togene indenfor denne periode er forsinkede. Så kan jeg måske også nyde et glas vin på DSBs regning engang imellem. Jeg er nemlig ganske overbevist om, at tog med afgang i disse tidsrum oftere er forsinkede end andre tog, og så er det jo ligegyldigt om DSB overordnet holder 90% rettidighed på min strækning.

0 Responses to “Kompensation til folket”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this