Brok over folk i hvilekupéer

Jeg hader mennesker. Ikke alle mennesker. Bare dem, der sætter sig i en hvilekupé, men ikke har tænkt sig at overholde de regler, der trods alt er så simple, så alle burde kunne forstå og efterleve dem.

  • Kun korte, dæmpede samtaler
  • Mobiltelefoner skal være på lydløs og må ikke bruges til samtale

Umiddelbart kræver det ikke en doktorgrad i lingvistik at kunne læse og forstå ovenstående regler, og alligevel finder en skræmmende stor gruppe danskere dem svære at overholde. Jeg forstår det ikke.

Det, der i virkeligheden irriterer mig mest er, at jeg sidder og bobler af irritation over det – men jeg siger jo intet til dem. De fleste forstår det jo nok, hvis deres medpassagerer beder dem flette næbet og se på piktogrammerne. Men det er jo nok det, det bunder i – det burde ikke være nødvendigt. Klaphatte.

1 Response to “Brok over folk i hvilekupéer”


Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this