Sommerkøreplanen i brug / Tættere på kendt

I går tog DSB for første gang deres alternative køreplan i brug. Dette betød forsinkelser og aflysninger i stor stil. Jeg slap dog, da sporene mellem København og Odense åbenbart er i glimrende stand. Turen hjem var dog mildt sagt kogende varm – jeg frygter for juli måned og håber DSB’s aircondition kommer ind i kampen snarest.

I onsdags tog jeg turen fra Odense til København med Laust Farver fra Jyllands Posten, der flittigt brugte turen til at stille mig spørgsmål om pendling generelt, mine holdninger til det at pendle 321 km dagligt, gode råd til andre pendlere osv. Artiklen ryger formentlig i i uge 25, Laust har lovet at sende en mail når han hører mere. Spændende!

0 Responses to “Sommerkøreplanen i brug / Tættere på kendt”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this