Togblogging

Og det i ordets bogstaveligste forstand. Jeg har suppleret min Nokia N95’s 3-abonnement med et 3Bredbånd-abonnement, så nu har jeg 512 Kbit net hvor end min telefon er. Lige nu er den i IC3-toget på vej et sted mellem Ringsted og Roskilde på vej til København, og så skal man jo udnytte chancen til at skrive lidt om det.

Jeg er i bund og grund ganske imponeret over hvor godt det virker – desværre er dækningen mellem Korsør og Ringsted ikke noget at råbe hurra for, men fra Ringsted til København H samt fra Odense til Nyborg er den næsten konstant god. Jeg håber 3 ser en forretningsmodel i at udvide nettet langs de store togstrækninger, så de kan konkurrere mod det trådløse net DSB så ofte lover snart vil komme. Jeg er i hvert fald solgt.

1 Response to “Togblogging”


Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this