Pendler på afveje

SJ-logoFor et par år siden flyttede min kærestes familie til Sverige – de er nu den direkte årsag til, at jeg sidder i et tog ført af en togfører fra SJ, de svenske jernbaner. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg slemt savner et godt, dansk IC3-tog. Jeg har siddet i toget i ca. to timer, min røv sover, og jeg skal sidde her halvanden time endnu. Ikke nok med at sæderne er dårlige, bordene er også på størrelse med de små, formålsløse borde i IR4-togene, der er ca. halvt så mange stikkontakter som i et IC3-tog, og bagagepladsen er mindre. Det føles også som om der er mindre benplads, men det er nok bare mine ømme ben, der bilder mig det ind.

Nåja, og så taler alle svensk, men det kunne man jo næsten forvente. Det gør det dog ikke nemmere at forstå. Flere gange har vi fået besked over højttalerne, og de ord, der i danske tog i sig selv kan være svære nok at tyde, bliver i de svenske til en omgang svensk volapyk. Æv. Måske man skulle undersøge hvad det koster at flyve.

– Deres udsendte, David Mc Nally

1 Response to “Pendler på afveje”


Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this