Mere transport – som om jeg ikke havde nok

Men det går nok. Det kunne nemlig være værre.

Jeg er medejer af et firma, der tidligere har haft til huse ca. 100 m fra København H – det har gjort min transport dejligt let, da det har taget mig nogle få minutter at komme fra toget til arbejdet. Det ændrer sig dog nu – vi er flyttet ud på Nørrebro, og jeg får dermed ca. 2 km yderligere på arbejde.

Jeg har ellers tidligere argumenteret for, at minimal transport før og efter togturen er yderst vigtigt, hvis man ikke skal blive træt af at pendle. Jeg tror dog jeg overlever turen – jeg indkøber en cykel, så jeg ikke er afhængig af busser, og eftersom jeg er et sandt lyn på den to-hjulede, forkorter det formentlig kun min arbejdsdag med nogle minutter. Jubel.

Nå ja, og så er det i morgen en stor dag – præcis to år siden jeg påbegyndte min pendling mellem Odense og København. Sidste år lavede jeg lidt statistik, og den vil jeg opdatere og udvide:

  • 800 passager af Storebælt
  • DKK 84.000 brugt på pendlerkort – betalt af SKAT
  • 80.000 minutter eller 1334 timer eller 54 dage tilbragt i tog
  • 128.000 km kørt – eller mere end tre gange rundt om jorden

Ikke dårligt, hva’? 🙂

0 Responses to “Mere transport – som om jeg ikke havde nok”


  • No Comments

Leave a Reply

Newsletter

Join our mailing list to keep up with news and interesting stories


Hide this