IC4-tog – første indtryk

Min kollega Christian og jeg tog toget fra København H kl. 19:50, og det har lige passeret Nyborg. Desværre steg Christian af i Høje Taastrup, så han nåede ikke at opleve alle de vilde ting jeg var udsat for.

Hvilket var absolut intet. Turen gik som den plejer, yderst komfortabel, hurtig og til tiden. Jeg har dog bemærket, at bord-højden er en smule højere end i IC3-togene, så tastearbejdet på computeren kræver, at man sidder ret oprejst i sædet. Det tror jeg dog lige jeg overlever.

Til gengæld er strømstik ved alle pladser (et til hver, endda) lækkert, vinduerne virker større og kupéen er lys og indbydende. Stolene er behagelige, om end en smule hårdere end i IC3-togene. Alt i alt er jeg positivt overrasket, og jeg glæder mig til IC4-togene indsættes på mine daglige afgange.

0 Responses to “IC4-tog – første indtryk”


Comments are currently closed.